V kNIze

V kNIze

Otevřela si mě tak pojď si začít číst,
stránku po stránce z jemnosti otáčej ve mě list.
Kluk co do mě vepsal, jenž se z něj muž stal, pak tady nezůstal, duše letí zase dál
stále hladit v Tobě může,
pocit prázdných míst.
Bereš mě v své jemné dlaně,
dlouho jsem tu čekala,
ano na ty Tvé, na ně
poznám ty správné.
Přeji si blízko Tebe být,
vždy u postele abych Ti zustala.
Co víc Ti říct...
Pšš... možná je lepší úvod rovnou přeskočit.
Zkus sama sebe najít,
jak našla si mě, když si nespěchala.

Tvá Kniha
Autor zde.neck, 21.02.2024
Přečteno 61x
Tipy 11
Poslední tipující: jort1, RadekČ, Psavec, martinaV, Chane, Ondra, Tomcat, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.

21.02.2024 07:54:10 | mkinka

Děkuji mkinko za přečtení

22.02.2024 08:43:25 | zde.neck

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí