No co,stane se...

No co,stane se...

Anotace: -----***---***-----

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

~No co,stane se~

No co už,stane se že...
na stará kolena
nechci žít v přepychu
stačí mít ústa do obloučku
jistě že od smíchu
a s kamarády si zajít
třeba jen na malé točené
křoupat slané tyčinky
ty silné,kroucené
přitom si splknout o všem
hlavně kde nás bolí a píchá
a potom vzpomínat
jak se tam tomu či onomu
vlastně říká......ách ta paměť.
Milování už také nic moc
tak jenom vzpomínám
neboj,nezapomínám
uléhám do peřin
a třeba měsíc poprosím...

Dej někdy do mých snů lásku
a pár něžných polibků
přes jeho oči pásku
při rozpínání knoflíků
na mé dívčí halence
sukni,podprsence
ať není vidět
jak se tu červenám
jak tvoji lásku prožívám.
No co už,stalo se
a teď už jenom zdálo se...
------------------------------------

.................................

-----------------------

Autor Květka Š., 21.02.2024
Přečteno 55x
Tipy 14
Poslední tipující: Marťas9, Žluťák, Ondra, danaska, Chane, Marten, Vivien, J's .., o3_gambit, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná, Květko.

21.02.2024 17:49:05 | Žluťák

krásné

21.02.2024 17:42:27 | Pacik

Milá Květuško, tvé verše mě zahřály na duši. Moc zdravím a posílám ST. Daniela z Prahy.

21.02.2024 17:14:50 | danaska

Vždy působiš hřejivě.

21.02.2024 15:35:40 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí