Báseň pro Tvé rty

Báseň pro Tvé rty

Anotace: ...

Jak vesmír hnětl Tvoje rty
dal do nich všechnu
smyslnost
měkkost
vášeň
co mě tak jistě
dovádí k šílenství
Vtiskl do nich
tolik života
do Tvých rtů
jež jsou
zázračné
šťavnaté
pevné
pravdivé
neodolatelné
Rty co chutnaj
vždycky
a pokaždé
Rty plné obrazů
chutí a touhy
které když políbíš
...tak nemůžeš
a nechceš přestat

Jak vesmír tvořil
Tvoje rty
věděl že je jednou
potkám a
zemřu v jejich
sevření...
Autor Alci, 23.02.2024
Přečteno 72x
Tipy 5
Poslední tipující: Paulín, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera.

23.02.2024 14:02:57 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí