Namísto klouzaček

Namísto klouzaček

Anotace: (:-) ~~~~~~~~~~

...........................
~~~~~~~~~~
Když přijde po zimě
jarní počasí
krajina se hned
probudí do krásy,
někdy ji to moc práce
ani námahy nedalo,
to když pravé sněhové zimy
bylo pramálo.

Namísto klouzaček
tu byly jen blátivé louže
a po těch loužích
se dost špatně klouže,
sněhulák,jenom namalovaný
nebo udělaný z bambulí
se na svět pousmál,
raději by se z bílého sněhu
radoval.

Někdy si celá příroda
asi trošku blázní
tak zkusíme ji vyléčit
a poslat do lázní,
pak zase bude v zimě mráz
a bude chumelit,
potom jaro,léto a podzim
tak jak má být...

~~~~~~~~~~~~
--------------------------
Autor Květka Š., 23.02.2024
Přečteno 55x
Tipy 9
Poslední tipující: cappuccinogirl, J's .., Žluťák, o3_gambit, Chane, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zimní období se už pomalu loučí
a tak jsou i více prosvětlené pokoje s květinami
sněhuláček bílý ten si ale posteskne
ještě by rád na klouzačku a s lyžarkou v čepici s bambulemi:)*

23.02.2024 22:45:04 | J's ..

Těšíš.

23.02.2024 17:06:13 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí