Letokruhy

Letokruhy

Každý někde někoho má.
Neb symbolicky mohutný
blesk rozpůlil stromy.
Rostly svou cestou, však
byly rozděleny výšlehem světla.
Tak každý hledá svou polovinu,
bytostně jí chybí.
Dítěti, muži, ženě...

Ó hlaď mě, miluj, spoj mě
v tebe, sebe.

Nevinně a krásně
jako slova v básně.

Léta paprsků navlékají
kroužky ozdob prstů
hrajících akord
krásně temný.

Pro tebe Luno,
jež jsi nadosah
písním.
Autor Niška, 26.02.2024
Přečteno 61x
Tipy 9
Poslední tipující: Pacik, Psavec, cappuccinogirl, paradoxy, Ondra, Chane, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Spojovat v tebe,sebe??? Líbí se mi to - jdu hledat spojnice:-)
Jen ježtě jedno fofr přiznání - báseň skvělá!!!
Krásně se měj:-)*

26.02.2024 10:46:39 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí