Atomová hra

Atomová hra

Anotace: Když se v noci vzbudíte a máte nápad, musíte ho prostě dopsat a nebo dospat.

 

 

Když jsem Tě poprvé spatřil,
Tvá gravitace přešla do útoku
a v uších jsi už přemílala
hudbu našich boků

V nejasném labyrintu hvězd
v kupách štěstí náhod,
postavila ses přede mně
a zmačkala na lásku návod

Stala ses v mých lesních očích
v jedné z mnoha právě tou,
kterou každý snílek touží
mít za svou osudovou

Jednou v noci napsala jsi
"Každý atom mojí bytosti
touží po Tvý blízkosti"
a čekala jsi, až se moje tělo
toho Tvého zhostí

 

 

Autor Acqua Silente, 27.02.2024
Přečteno 62x
Tipy 5
Poslední tipující: Lioness, cappuccinogirl, Marten, Žluťák, Rafinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí