Neptej se proč...

Neptej se proč...

Anotace: Liter šuplík, 20.5.2005

Neptej se proč
stůj nebo skoč
do karnevalu budoucnosti
za svitu luny do věčnosti
v dobrodružství bez návratu
najdeš i kouzlo slunovratu
Neptej se kam
vždyť nejsi sám
na téhle modré planetě
Až osud jednou svede tě
ke všemu cos měl vždy rád
budeš se učit dát i brát
Neptej se jak
buď tak či tak
na všechno nejsou odpovědi
i ti co nevěděli teď již vědí
jsou v poznání o kousek dál
mezi slepci jednooký král
Neptej se s kým
byli jsme tým
zapadli jsme jak dílky puzzlí
na tenkém ledě se zle bruslí
z týmu jsou zas sólisti
čas žhavé rány vyčistí
Bylo to všechno placeno
možná... anebo ?
Neptej se
Autor Alci, 27.02.2024
Přečteno 68x
Tipy 11
Poslední tipující: enigman, IronDodo, Psavec, o3_gambit, Chane, Žluťák, girasole, Marťas9, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neptám...

28.02.2024 19:50:13 | enigman

Liter šuplík:-) trochu jsme tady zestárli:-D

28.02.2024 08:06:43 | o3_gambit

Super počin, Alci:-)

27.02.2024 22:34:15 | Žluťák

Neptám se proč, ale líbí se mi to, hodně:-)*

27.02.2024 21:24:54 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí