Sešli se

Sešli se

Anotace: opět jedna z Liter-šuplíku 24.2.2005

Sešli se
V jednom životě
Dva tuláci
samotáři z davu
Padali do propasti
neznáma
Sešli se, aby se našli
aby se zachránili
Nikdo je nechápal
Sešli se, aby utekli
Utekli před divočinou
všednosti
Nechtěli utíkat
před sebou samými
Sešli se, aby ztratili
Ztratili zábrany
ztratili masky
i pojem času
Sešli se, aby pochopili
Pochopili, proč se našli
proč se zachránili
proč utíkali
proč ztratili
Sešli se, aby odpustili
Sobě i životu...
Autor Alci, 01.03.2024
Přečteno 46x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, IronDodo, Pacik, Marten, Olex, Žluťák, Chane, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.

01.03.2024 12:42:27 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí