Javorové listy

Javorové listy

Javorové listy

padají a voní

v barvách které čistí

v barvách které hojí

 

v barvách které předou

jako malé kotě

v barvách co nás vedou

skulinami v plotě

 

a to malé kotě

protáhne se s námi

budeme spát v botě

k sobě zachumlaní

 

v javorových listech

v barvách které předou

zachumlaní v místě

s červenou a hnědou

Autor RadoRoh, 11.03.2024
Přečteno 60x
Tipy 15
Poslední tipující: enigman, Chane, Psavec, Marťas9, Caliéry, Pampalini, Žluťák, cappuccinogirl, mkinka, Iness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rád usínám v listí...

14.03.2024 07:33:43 | enigman

Moc pěkná!

11.03.2024 11:33:04 | Žluťák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí