Báchorka mlsala uzlovlasého o posledním svém přání "být směsnán s troudem svých knih"

Báchorka mlsala uzlovlasého o posledním svém přání "být směsnán s troudem svých knih"

Anotace: Bebechu olýsalému, nejmilejšímu žháři

Když stát se cosi má
peříček přelétání
v podpaží myším cinká

německý štěbec osaměl
mistru v měchuřině múza spinká
ruchadla starých prstů
zdí po paměti
po dvoře v botách
divil by ses
chodí i malé děti.

Pavlače obkročných dřeváků
sesánky domovnic z proutí
bedny směstnaných čtvrťáků
na dívku z patra
nehnízděnou
každý si tu přidá.

Z půdy té noci
oheň v pytlích sestoupí
vpije se do spících
tichými mordami
v Praze
obchodě s knihami
třeba si pohladíš EX
s ženskými vlohami
a bude pro vždy jedno
kdo (s) koho bude číst.

***
Přečteno 424x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Joj! Janele! Tak ta je nádherná! Ufff! Gratuluju!

11.09.2007 14:26:00 | Hannazka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí