Zašla si na jarní louku

Zašla si na jarní louku

Anotace: ~~~~~~~~~:-)

...........................

~~~~~~~~~
Teplé jarní paprsky
čas na první na lásky
i kytička sněženek
je na lásky jako lék.
Další bude modřenec
tu prý přidáš na věnec
za tu lásku zmařenou
co jsi prožil s Boženou.

Pak natrháš pampelišky
pro Růženky i Elišky
do breku se Maruš dala
jarní kytku nedostala.
Smál se na ni jiný kluk
tak si vzdychla,to je fuk
hned utřela slzu z tváře
a nakoukla do herbáře.

Zašla si na jarní louku
motýlovi řekla "brouku"
on však křídly zatřepal
vznesl se a letěl dál.
Končím jarní povídání
o květech a milování
slunce hřeje čím dál víc
ze zimy nezbylo nic.

~~~~~~~~~

....................

Autor Květka Š., 21.03.2024
Přečteno 49x
Tipy 11
Poslední tipující: Pacik, o3_gambit, Psavec, Paulín, Žluťák, Chane, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Veršíky zahřály

22.03.2024 16:02:30 | Pacik

Pěkné, teplé počteníčko s kytkami. ST.

21.03.2024 19:47:18 | Paulín

Pěkné řádky.

21.03.2024 15:05:45 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí