Nad realitou se tyčí stověžatá bezzubá kráska s krumpáčem

Nad realitou se tyčí stověžatá bezzubá kráska s krumpáčem

Anotace: come back to sarkasm

Nepřemýšlet..život je běh..
nahá baskřídlovka vzlykající v konejšivých dlaních
obnaženého všeumu chápat věci jinak než jsou
nelíbat příliš něčí dlaně..hrubou zem
jak slova otrokářů..
opar není nic hezkýho
hřích nezakryjete pastou a výmluvným úsměvem
nechválit..samochvála není takový přečin
v dnešní době je to logická jasná věc
co jinýho taky v dnešní době lze vynachválit že..
nehřát tolik..nezapomeňte že hada na prsou
si umí hřát každý
ale na skutečný a poctivý lidi
narazí jen takovej kdo má fakt zrovna haluz
nebo ty kretény kolem přehlíží a jde dál
neplakat..neboť jak je známo druzí se vám stejně
vysmějí do xichtu
jak sarkastická je realita
a navíc svoje emoce tím zrovna nevyšvihnete
do veřejnýho blaha
stačí se zastavit..a všechno je rázem v tahu
protože život to je běh
v pravým slova smyslu
Autor Jasmin de Paris, 04.04.2007
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

život je běh..to je pravda..a když budeš první v cíli..stejně to nebude vítezství.:-)

04.04.2007 17:42:00 | Radushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí