Cár papíru

Cár papíru

napíšu ti verše.....na cár papíru
hodím ti ho před oči
budeš z něho předčítat
hlava se ti zatočí

nepochopíš beztak mou víru v nevíru
tak popíšu další stohy papíru

vypíšu snad sto propisek
na posledním listu bude popisek

u malovaného obrázku
jak poznat z krásky nelásku

kam zahledět se do tváře
kde vráska vyřezává obětní oltáře

kam zahledět se do očí
kde jiskra jistě vyskočí

kam zahledět se do vlasů
kde najit hebkost nečasů

kam zahledět se na rety rudé
kde polibek bude....obtisknut na cár papíru
Autor Dekil, 22.03.2024
Přečteno 49x
Tipy 5
Poslední tipující: o3_gambit, Psavec, Tomcat
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí