Jediná

Jediná

Anotace: -

Jediná

Bez teba som blúdil nočným tichom sám
deriem sa do snov tvojich, kde kúsok z teba mám
zastavím pred sebou, zrátam, cenu strát
posvietim na cestu, po ktorej chodíš rád
odchádzam za tou láskou, láskou jedinou
chvátam za tou krásou, krásou jedinou
bez nej nechcem ostať sám.

R:/Si tá čo hľadám nevinná, zasnená
do seba uzavretá nevinná, zasnená
zrkadlom svojej krásy nevinná, zasnená
sama sebou spokojná si - viem./

Bez teba som blúdil svetom po tichu a sám
stopy tvoje v srdci stále mám
zostal mi kúsok z teba jeden nočný sen
rozplynieš sa ráno celá, zas budem sám viem
odchádzam za svojou láskou, láskou jedinou
pár krokov za tou krásou, krásou jedinou
bez nej nechcem ostať sám

R:/
(Sólo gitara)

Bez teba som blúdil nočným tichom sám
deriem sa do snov tvojich, kde kúsok z teba mám
zastavím pred sebou, zrátam, cenu strát
posvietim na cestu, po ktorej chodíš rád
odchádzam za tou láskou, láskou jedinou
chvátam za tou krásou, krásou jedinou
bez nej nechcem ostať sám.

R:/

 

 

Autor IronDodo, 24.03.2024
Přečteno 68x
Tipy 18
Poslední tipující: Chane, o3_gambit, Iva Husárková, Anfádis, Žluťák, Psavec, Kan, jort1, Iness, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hudbu mám kamarát robil len ju neviem z PC dať sem

24.03.2024 16:32:28 | IronDodo

Pěkný song, jenom ta hudba chybí.

24.03.2024 16:16:53 | Žluťák

ďakujem

24.03.2024 14:12:57 | IronDodo

Rádo se stalo.

24.03.2024 14:17:33 | mkinka

Srdce psalo.

24.03.2024 13:48:49 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí