Na rozlúčku

Na rozlúčku

Anotace: -


Na rozlúčku

Znavený na prsiach tvojich chcem si odpočinúť
zas a zas v tebe splynúť,
oj, Ty láska - pôjdeme sa hrať!
Môžeš čarovať,
nechaj čas voľne plynúť
potom na pár minút
zakry tvár svoju

zakry zrak
na čele skleslých nádejí mrak,
také pohnutie — duše túženie,
také v tajomstve citov zjavenie,
v bezmocnosti si zajatá
plačeš nad hrobom neznámeho vojaka
a nevidíš bolesť moju!

Autor IronDodo, 25.03.2024
Přečteno 54x
Tipy 26
Poslední tipující: jort1, Marťas9, Iness, martinaV, Anfádis, Psavec, RadekČ, o3_gambit, Karolínka, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí