Krátké básně

Krátké básně

1) Co je mi po tom, kam až běží,
Trať mého života,
Dýchat stejně zvládám už jen stěží,
Po mě ať přijde potopa,

2) Přede dveřmi stojím,
Vejít dál?
Na to moc se bojím,
Co ze mě bych tam zas zanechal,

3) Opilý na půli cesty,
Svléknu se ze záchranné vesty,
Do klína moře vrhnu se,
Jak v životě, tak po funuse,

4) Po bále
Na klopě mi usychá růže,
A v botě kamínek tlačí,
Vína přihnu z kaluže,
A ustelu si na bodláčí,
Autor Cancaremore, 26.03.2024
Přečteno 61x
Tipy 7
Poslední tipující: Frr, Marten, Psavec, o3_gambit, Žluťák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..zajímavý mini...ale dal bych je zvlášť...aby víc vyzněly.

26.03.2024 19:15:39 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí