Čím jsi byl to já vím

Čím jsi byl to já vím

Anotace: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

....................
~~~~~~~~~
~~
Ten můj milý
on chtěl být lžičkou
co si po zákusku olíznu
a hřeben kterým se přičísnu
rtěnkou s chutí po jahodě
a ubrouskem
kterým si utřu ústa
po obědě
a knoflíčkem na halence
vím tím posledním
a zašeptal mi
rozepnout se smím?

Čím jsi byl to já vím
byl jsi prý rád
mé krajkové kombiné
a bílý svatební střevíček
a kočičí jazýček
a být chceš zas a zas
i to co odnes čas
splnit se to však nedá
to vám je někdy
velká škoda.
Asi to byla jen pohádka.
Dlouhá? Krátká?
Ale o to už dávno neběží
co na tom záleží
byla to láska jak z pouti růže
která třeba jen ve vzpomínkách
schovaná být může...

~~~~~~~~~

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Autor Květka Š., 26.03.2024
Přečteno 49x
Tipy 15
Poslední tipující: IronDodo, Žluťák, o3_gambit, Lexi, cappuccinogirl, J's .., Chane, Paulín, Pacik, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezounká... Vším, čím chtěl být, mne zaujalo:-)*

26.03.2024 22:34:24 | cappuccinogirl

v lásce může být i čímkoli
i když někdy se cesty rozdělí
vzpomínka z pouti zůstává...
... a líbí se mi*

26.03.2024 21:24:14 | J's ..

Moc krásné a milé. A obrázek je úžasný, takové jarní pohlazení. ST.

26.03.2024 20:31:43 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí