Mé noční nebe

Mé noční nebe

Anotace: ~~~~******~~~~

~---------------~

----------------------

V zrcadle vidím tvoji tvář
tvé oči tvá ústa nos i čelo
a na zdi pověšený kalendář
a do zrcadla povím "helou",
pak chvíli čekám odpověď
ty v zrcadle nepromluvíš,
ale já slyším "vlevo hleď"
dej pozor ať ho nevyplašíš.

A on tam stál jak z můry duch
za kyticí růží ani vidět není
těmi růžemi provoněl vzduch
a odpoledne v noc se mění,
stříbrný měsíc z nočního nebe
kouká se nalevo i napravo
já za zrcadlem hledám tebe
vím,to by jen Alenku napadlo.

To noční nebe hvězdami září
tvé jméno je v mém kalendáři
Alence pohádku za zrcadlem
tak trochu závidím
...a na tebe,ty srdce moje
na tebe neustále myslím...
a noc si rozpustila vlasy
to bylo krásy.
----------------------------------

.........................

------------------------

Autor Květka Š., 28.03.2024
Přečteno 50x
Tipy 15
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, IronDodo, Sonador, Chane, Ondra, Žluťák, fisus, Marcone, Marťas9, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Květuško,to je dobrý a krásný.

28.03.2024 15:51:38 | mkinka

***zdravím a děkuji...

30.03.2024 15:12:31 | Květka Š.

Rádo se stalo.

30.03.2024 15:22:25 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí