Znovuzrozený

Znovuzrozený

Anders Celsius by se divil
jak jeho stupně mají zrychlení
z nuly na dvacet

jakási ambiciózní moucha
využívá parapet jako pódium
a jede ten svůj beatbox

netleskám

plácám

Ještě jsem nevyměnil
své zimní tepláky
a tak se mi lehce potí
podkolenní jamky

bacilům v krku už musí být
docela trapně
že se v tom horku
stále drží za ruce

tak si dám ještě naposledy
líbačku se strepsilsem
čímž vyjebu s tou jejich
romantikou

spolknu pár otravných situací

a rozjedu se výtahem kousek nad peklo

kde pak ze dveří roztáhnu křídla a ....

hned je zase zatáhnu
vypadal bych jako
velkej hmyzí strejda
a to není bezpečný

proto se pokorných krokem
vydám vstříc slunci
abych zase jako
znovuzrozený atlet

vrhal svůj stín

na tuhle boží Zemi
Autor Symbolic, 31.03.2024
Přečteno 55x
Tipy 13
Poslední tipující: Sonador, Paulín, IronDodo, Marten, cappuccinogirl, Anfádis, Iness, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, docela vtipná reportáž. Zdravím.

31.03.2024 22:03:08 | Matahaja

Jo...wow...sem patří:-)**

31.03.2024 21:14:39 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí