10. Chmel 1974

10. Chmel 1974

uprostřed pouště z chmele
toulají se prázdné duše
v bufu nalejí ti
hloupé vyznání tvých snů
se štoky odcházejí vteřiny čekání
na prázdno pokojů
kde zdá se o barevných hadrech
jež ukrývají na krásných ňadrech
šťastný vzdech
ech!
když ho chceš mít
musíš postoupit kalvárii
po ledových slovech
za svou vlastní láskou
která mizí s každým večerem
vítr honí se v pustých chmelnicích
a hledá nás
sedíme v hospodě
Autor poet, 05.04.2024
Přečteno 37x
Tipy 4
Poslední tipující: Žluťák, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí