V MALINOVÉ ŠŤÁVĚ

V MALINOVÉ ŠŤÁVĚ

blíží se tajemná hodina soumraku
nese lesem se stín času
a mračna co noc s sebou táhnou jak galéru
jsou plna energie, plna kypícího kvasu

napětí mámivě v listech odpočívá
pod nohou cesta raší
v trhlině lesa jen vrcholek komína
z něj dým stoupá
a v něm jest duše lásky naší

saze tak lehké sedí ti na řasách
křehké a hebké a vzácné a rozpustilé
topím se v srdci tvém jak v štávě malinové
a sladce užívám té chvíle
Autor Pampalini, 13.04.2024
Přečteno 33x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, Pacik, Anfádis, RadekČ, Iness, Marťas9, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí