Kniha

Kniha

Anotace: někdy se vyplácí obrátit knihu a přečíst si co je na zadní straně

Kniha vázaná v černé kuži
Nadepsaná zlatou tuží
Prázdné stránky
Bez jediné poznámky
Listuješ dál a vidíš jenom bílé listy
Vždyt v nich je napsané co bylo kdysi
Copak to nevidíš?
Copak to necítíš?
Už celou knihu si prolistovala
Dostala ses až na konec
Zazvonil zvonec
Kniha se zavřela
Já slzy si utřela
V mojí náruči umíráš
Pomalu oči zavíráš
Dočetli jsme spolu náš příběh
Citím tvůj poslední výdech
Kniha se pomalu zavřela
Na zadní straně napsáno
„Ted už je vše dohráno“
Autor meggie.004, 05.04.2007
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dík....je to ze života:)takový básničky jsou nej

20.04.2007 14:21:00 | meggie.004

jen já moc psát neumim:)

20.04.2007 14:21:00 | meggie.004

Je to krásně..krásně smutný...

05.04.2007 15:05:00 | Disordine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí