- Vůně šeříku -

- Vůně šeříku -

Vůně šeříku

 

Vůně šeríkuje nádherná
téměř nepopsatelná

 

Vůně šeříku příletí bouře ve mžiku
bouře přiletí ve mžiku

 

blesky a hromy snášející se k zemi
snášejí se k zemi

 

snášejí se blesky tak ladně
udělají hrom, že slyšet je zdálky

 

poté bouřka přeletí a zůstanou zase šeříky
šeříky zůstanou vonět fialkovou barvu mají

 

fialkovou barvu mají jejich vůní ledy tají
natrhají jích lidé kytici pro své milé z lásky

 

z lásky nathají plnou kytici šeříku
po marcipánu krásně vonící

 

to je šeřík

 

Básník AKras

Autor Akras, 18.04.2024
Přečteno 46x
Tipy 7
Poslední tipující: Žluťák, Psavec, IronDodo, zase já, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí