Kometa

Kometa

☼--

 

Začíná večer na nebi Nov 

vibrace soukolí chladné však jemné

 

tiše se skládájí pod stříšky bez rosy  

ulehli do ticha bez síly palebné 

 

zdál se mu sen o louce rozkvetlé 

za znění větru

vlál kolem ramen 

 

louka kam jeho krev párkrát už vsákla se

tenkrát když zakopl malý kluk o kámen 

 

za znění šepotu z protější linie

létají drony zkoumají okolí

 

ke chlapci pod stříškou 

vkradla se tajemně 

šeptá mu do ucha

zachraň je, zachraň je

 

po noční obloze toulá se kometa 

snad plní přání těm kdo si přejí 

 

ať pošlou domů je na obou liniích 

ať pošlou je domů ti kdo jim velí 

 

 

 

Autor vůně mraků, 22.04.2024
Přečteno 49x
Tipy 26
Poslední tipující: IronDodo, jort1, Paulín, jitoush, Sonador, Chane, Frr, Žluťák, cappuccinogirl, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...Kéž by....Ji.

22.04.2024 21:01:20 | jitoush

kéž by se místo zbrojení lidé věnovali poznávání...

22.04.2024 10:22:35 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí