- Jarní bouřka -

- Jarní bouřka -

Jarní bouře

 

Jarní bouře přiletěla ve mžiku
zavál vítr s vůní šeříku

 

zavál vítr s vůní šeříku a fialek
hromu se každý lek

 

hrom a blesk byl všude přítomný
hromující a blesk tak jasný

 

blesk tak jasný jak ve dne bylo
jako ve dne bylo

 

venku se náhle ochladilo

 

byl duben jaro přicházelo
jaro přicházelo v celé své síle

 

duben jaro, vše kvetlo, bouřky plískanice
to nám nevadilo, zase bude krásně velice

 

bouřka odletěla vysvitlo slunce
udělala se duha a bylo zase krásně

 

tak krásně, že mě se chtěli skládat básně

 

Váš Básník AKras

Autor Akras, 22.04.2024
Přečteno 62x
Tipy 5
Poslední tipující: IronDodo, Psavec, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

počasí, duha a krásný vzduch po bouřce, nálada příjemná

24.04.2024 11:48:08 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí