- Slunce -

- Slunce -

- Slunce -

 

Slunce na nás krásně svítí
šije na nás paprsky svoji nití

 

svými paprsky nás hřeje
každý je rád, když slunce hřeje

 

slunce vyhřívá každý kout
vyhřívá každý kout, kde není stín

 

slunce zahřívá vše, celou planetu
slunce hřeje i každou moji větu

 

když je krásně, chtějí se mi skládat básně
a to krásné sluncem plné paprsků

 

sluncem plné paprsků rozehřívájící vše.

 

To je naše Slunce každý ho má rád
každý ho má ho má rád neboť děti slunce jsme

 

děti Slunce jsme a tak to bude napořád

 

Váš Básník AKras

Autor Akras, 24.04.2024
Přečteno 55x
Tipy 4
Poslední tipující: IronDodo, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji ti za všechny tvé tipy a taky za krásná komentáře :D muck

24.04.2024 09:31:31 | Akras

Jsme kamarádi a tak podpora je oboustranná. I já děkuji za slova.

24.04.2024 09:33:36 | mkinka

Hezké a milé. Velice příjemné číst.

24.04.2024 09:19:46 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí