Začalo to v parku

Začalo to v parku

procházeli jsme se v parnu
rozparek ti hladil kůži
a potisk květin na tvých šatech
ožíval
 
proč se vzdaluješ?
cože?
 
ani jsem to nepostřehl
seděli jsme na lipové lavičce
a přišlo mi že všechno si sedlo
 
že každé slovo co spolkli ptáci
vyzpívali pozpátku
 
že každý nový stín opsalo slunce
jako omalovánku
 
že každý úsměv prorokoval políbení
 
ale
 
            já
 
                        se
 
                                    v z d a l o v a l
 
 
proč ode mě sedíš tak daleko?
vždyť nesedím
 
seděl jsem
div jsem z lavičky nepadal
 
začalo to v parku
a dalších pět let se nám dařilo
to ignorovat
Autor Náladový básník, 26.04.2024
Přečteno 50x
Tipy 15
Poslední tipující: Vivien, IronDodo, Chane, Frr, Matahaja, Psavec, Sonador, cappuccinogirl, Ophelia81, zase já, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vtipnu typnu.

27.04.2024 06:11:07 | Matahaja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí