Za zvuků sirén

Za zvuků sirén

Anotace: ....

 

někdy – nic nejde, jak by mělo

venku je pod psa

začne mžít

lhát dvakrát stejně

to by se chtělo

pravdu

však nejde obejít

 

s pravdou je těžké pořízení

svéhlavá občas

bývá dost

život je fena a ty jsi pro ni

jen ohlodaná

stará kost

 

život je psisko bez řetězu

jež prožene tě

byť jsi host

sám sobě říkáš: „co sem lezu“

žít přeci není

povinnost

 

a tak ti radím, pusť to k vodě

buď jen sám sebou

na chvíli

za zvuků sirén

odlétaj lodě

vznesly, jako ti motýli

 

Autor čenda pekař, 27.04.2024
Přečteno 39x
Tipy 16
Poslední tipující: jort1, enigman, Kan, Chane, Marten, mkinka, Žluťák, Ondra, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mám chuť být kostí...

27.04.2024 13:55:44 | enigman

to se nedivím - taková zeleno-modro-oká fenka.. pane jo

27.04.2024 15:00:53 | čenda pekař

A tahle je skvělá.
A já si z ní hodně beru, protože jsem si v ní hodně našla:-)
Jsi úžasnej:-)**

27.04.2024 00:16:04 | cappuccinogirl

nápodobně cappu pa č.

27.04.2024 00:22:27 | čenda pekař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí