Puzzle

Puzzle

Anotace: -

Puzzle

Láska zomrela
zas z mnohých jedna
noc ju obliekla do biela
studená a všedná.

Zas bude bdieť
a hľadať piesne,
pri ktorých sa bude chvieť
a potom na zem klesne.

V meste lásky, žobrákov
stretnú ju známi
bude ako kosť a kov
a predsa budú sami.

V preklínaní uzrieš sa i ty,
ako z mnohých jedna
noc príde jej v ústrety
studená a všedná

Autor IronDodo, 27.04.2024
Přečteno 43x
Tipy 19
Poslední tipující: RadekČ, Fialový metal, martinaV, Chane, kudlankaW, Marťas9, Psavec, Žluťák, Ophelia81, zase já, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, báseň se mí líbí a závěr ze života.

27.04.2024 19:38:44 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí