Taneční škola

Taneční škola

Anotace: ...

 

já vítám každou možnou šanci

jak najít cestu do ráje

jsem jachtař mezi ztroskotanci

vždy znova vzývám život k tanci

tak hudbo hraj už! doháje

 

i když se občas na mě zlobí

na sobě znát to nedává

pokaždé stejně s riskem volím

ač nevím proč, ránu svou solím

i přesto, že je bolavá

 

mé vnitřní ticho nic neruší

bezčasí vzniklé na chvíli

však tichý šum... ten dává tušit

až srdce mé přestane bušít

roztáhnu křídla motýlí

 

 

 

Autor čenda pekař, 29.04.2024
Přečteno 33x
Tipy 14
Poslední tipující: enigman, Psavec, Tvbm, Kan, Marťas9, martinaV, mkinka, Žluťák, Marry31, Chane
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dokořán...

30.04.2024 10:15:46 | enigman

bezva :o)

30.04.2024 12:56:00 | čenda pekař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí