Vánek nočních snů

Vánek nočních snů

Vánek nočních snů
je jako pytel peří
Zdánlivě lehká hra na obrazy
bez rámů a konečnosti pláten
jako život bděný bez činu
 
Každá noc tě pije dobleda
a nechá ti jen prázdnou mysl
k nalezení smyslu
proč zrovna pikový máš srdce
a nechce zčervenat životem
 
Zůstáváš odlehčený jako pták
kterému narostla druhá křídla
aby nalezl svůj první pád
ve vánku nočních snů
nekonečnosti zapomenutých pláten
Autor Náladový básník, 29.04.2024
Přečteno 38x
Tipy 12
Poslední tipující: Marťas9, IronDodo, cappuccinogirl, Kan, RadekČ, Ophelia81, Psavec, Žluťák, Chane, Frr, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a když obdařen jsi křídly s papíru-podobáš se létajícímu tapíru...

29.04.2024 17:43:17 | Frr

Obrazová báseň.

29.04.2024 17:21:53 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí