seno

seno

 

jsme jako čáry v jedné dlani

co vedle sebe smějí vést

a setkají se pouze pokud

se ruka náhle sevře v pěst


jako dva stvoly v jednom trsu

každý si nese vlastní květ

a jednou spolu ulehneme

až v hrst sena se změní svět

Autor zase já, 01.05.2024
Přečteno 61x
Tipy 29
Poslední tipující: martinaV, Sonador, Chane, RadekČ, Marťas9, kozorožka, Marten, IronDodo, Frr, Anfádis, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí