na rozloučenou

na rozloučenou

 

jdu lesem a sněží

a hlavou mi běží

co měl jsem ti

nakonec říct

když z šedivých mraků

se sypou sny draků

z těch našich už

nezbylo nic



ty mně a já tobě

v té šílené době

jsme zkoušeli

kus srdce dát

dvě hromádky hlíny

v nich pohřbené stíny

a ruce, co

přestaly hřát



a na světě, co se furt mění

jistotou zůstává

když zmizí ti z života snění

rozum to nedává...

Autor zase já, 13.05.2024
Přečteno 90x
Tipy 26
Poslední tipující: martinaV, Fractura cordis aperta, Vendina, Niška, IronDodo, Marten, Marťas9, jort1, Psavec, Kan, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rozum to nedává
A tak furt nadává
Smutek, hněv a zloba
Taková je naše doba …

13.05.2024 10:41:14 | kozorožka

je to tak

13.05.2024 14:22:26 | zase já

Rozum lásce nikdy nestačí, Mari...*

13.05.2024 09:47:46 | cappuccinogirl

njn

13.05.2024 10:24:52 | zase já

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí