Hněv

Hněv

Anotace: Báseň o rozchodu, bolesti ve vztahu vyjádřená pomocí metafory vraždy a smrti.

Odjíždíš a já se třesu,
zdali to dále snesu.
Odnáším tvé bezvládné tělo k lesu,
tam kam rýč nesu.

Zpátky v bytě, sprcha teče,
vařící voda odstraní křeče.
Na místě nyní vytvořen záhon,
jak našeptával proklatý démon.

Po výčitkách vracím se k lesu,
srdce plné děsu.

Hlína stále nadýchaná, měkká,
nic nebrání exhumaci člověka.
Modrobílé světlo bliká, když siréna zavzlyká,
Držíc tě v náručí, studenou, špinavou,
konec světa.
Autor CyberDragon, 17.05.2024
Přečteno 39x
Tipy 5
Poslední tipující: Luko tulák, Psavec, Marry31, mkinka, zase já
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí