Barevná

Barevná

Anotace: Text k písni

Koruny stromů ti výhled zaclání
Na břehu stojíš a díváš se dolů
Nebe se šeří a mraky uhání
Na místo beránků je stádo volů

Zůstáváš dál tu stát
Necháváš oheň plát
V stínu bílých leknínů
Zápasíš se sluncem
Vteřinou nebo dnem
V stínu bílých leknínů

Ráno co ráno tě zřím
A nemůžu si říkat že vítězím
Když nemám bílý stín
Zpívej jen zpívej si dál
Že slunce to je vítěz je vítěz je král
Když nemám bílý stín

Z barevných listů pomalu zůstává
Šedá směs ticha protknutá stínem
Se sluncem zapadá barevná nálada
A listy říkají však ještě přijdem
Autor Stráca, 22.05.2024
Přečteno 40x
Tipy 6
Poslední tipující: Pacik, Psavec, Fialový metal, Žluťák, mkinka, Tomcat
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí