před sedmou vteřinou

před sedmou vteřinou

taková krátká chvíle

před sedmou vteřinou

jako když zastaví

krahujec za letu



když shoří z včera cíle

staré sny pominou

a tiché C'est la Vie

zatáhne roletu



ta malá chvilka snění

v pomalém sněžení

pod lampou v podvečerním

zátiší u řeky



co navždycky ti změní

zbytku dnů vidění

kterým ti jednosměrní

krmí se navěky

Autor zase já, 23.05.2024
Přečteno 58x
Tipy 25
Poslední tipující: Amonasr, jort1, Emily Říhová, RadekČ, Fractura cordis aperta, Marten, Vivien, Psavec, Žluťák, Frr, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí