odcházíš mi

odcházíš mi

Anotace: nikdy me neztratis ani ja tebe...aspon tam uvnitr nas nikdy nezapomenem a to je to nejdulezitejsi:)...zlaticko pro tebe..:) ty vis..

beru pramínek vlasů,
po zádech tě hladím,
dobrou náladu teď ladím.
řeknu všechno,co mě bolí,
moje srdce se teď modlí..
cítíš co ti říká?
víš pro koho teď nejvíc dýchá?
na koho teď nejvíc myslí?
co v blízký chvilce nejspíš zjistí?
bojím se, mám strašnej strach,
že prožije velký krach..
přijde o to nejvíc, co teď má,
co se s tím teď dělat dá?
hlavně nechoď s hlavou skleslou,
běž jen svoji správnou cestou,
neboj, neztratíš mě, já zas tebe,
podívej se na to nebe..
vidíš jak se raduje?
jak úsměv na tvář maluje?
neztratíš mě,to si piš,
mám se změnit v jednu myš?
vlezu si ti do kapsy,
tam se pěkně schovám,
pak jen k světu zvolám..
nikdy nezapomenu...
Autor Woski, 06.04.2007
Přečteno 443x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí