Tělo v hlubině moře

Tělo v hlubině moře

Anotace: topi se..,a nikdy se nevrati.., nikdo mu nepomuze zpatky ven na suchou zemi:(

z hlubiny vyčnívajíc bezvýznamný život,
část z něho dávno utopena,
cestou do nebes, být sám sobě pilot,
smrt v ústave, je vůbec povolena?
utýrat se, zničit svoje tělo,
nehledat zachranu,
nehledat lék, co by tělo chtělo.
bezvládné,pomalu odcházející tělíčko... brzy klesne,
tam dole v hlubině, beznadějně zesne..

a už se nevrátí..
Autor Woski, 08.04.2007
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí