Na rozloučenou

Na rozloučenou

Anotace: Omluva všem...

Omlouvám se všem okolo,
že jsem tohle spáchal,
pro nikoho jsem nebyl dost dobrý,
jen jsem se v blátě máchal.

Omlouvám se přátelům,
a vůbec všem známým,
misleli si bláhově,
že jim to oznámím.

Omlouvám se rodičům,
i když o mě dbali,
mohl jsem být lepší ve škole,
když o to tak stáli.

Omlouvám se všem na světě,
že jsem život skončil,
nastala cesta zcela jiná,
tak jsem se rozloučil.

Omlouvám se, že nebylo
pro co dál žít tady,
ze všech stran jen zápory
a nikde žádné klady.

Omlouvám se že už nešlo
déle tady s vámi být,
jen starosti a žádná krása,
nalezl jsem teď svůj klid.

Omlouvám se, už nevím komu,
že jsem neměl síly,
vzepřít se a jít dál znovu,
už dorazil jsem k cíli.

Omlouvám se, však neplačte,
udělal jsem tohle rád,
těšil jsem se, až to skončí,
víc jsem si nemohl přát.

Omlouvám se, žádné slzy
neroňte už kvůli mě,
v srci vás mám a mít budu,
říkám vám to upřímně.

Omlouvám se, tal všem sbohem,
to je vše co chtěl jsem říct,
je to málo, možná hodně,
nepřidám však už nic víc.
Autor Richard LaFontaine, 08.04.2007
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí