Nezapomenout...

Nezapomenout...

Anotace: ...

Řeka si teče
jak dovolí břehy...
trhalas´vkleče
žluté hlavy
pampelišek...
a zrezlé meče
zarostly travou...

zpuchřelé pražce
vzaly už za své,
vlaky už nejely
nespočet nedělí...

rostou tu svlačce,
koleje z oceli
čas rozdělí...
snad ještě bojujem
s tím co nás spojuje...

Vzklíčí jaro,
rozkvete léto,
uzraje podzim,
uhyne zima,
uplyne rok...

Myslím na tebe - zapomínám,
ale nejde o to - počítat,
kdo si vzpomenul...a kolikrát,

jde o to - nezapomenout zcela.

Zatím jsme živí.
A jdeme jarem - do léta.
Autor STIMPRE, 08.04.2007
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: Žqáry
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

bravo!

09.04.2007 10:34:00 | Paralelní možnosti

Krásná:o)

08.04.2007 14:57:00 | Severka

Jde o to vzpomínat srdcem

08.04.2007 14:40:00 | Čekanka

jj, a rok je zase v háji...

08.04.2007 13:03:00 | prostějanek

někdy zapomenout je těžké...

08.04.2007 12:52:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí