Rybička z benátského skla

Rybička z benátského skla

Anotace: tak jednou, možná dávno...

Jsem kopytem na tvé zasněžené pláni
mizím se svítáním
haluze obtěžkány cuchají nám hřívy
rok 2007
Divné století
co je ti?
proč hraje viola?
Tohle není smutné
není
jen
rybička z benátského skla
smutně poulí očka
jsem sama,
bez kocoura Modroočka
modrovous žije bez modrých linek
suma sumárum
tři v jednom
- fanfára, poulení, zlikvidovat -
žít.
Autor Franti, 08.04.2007
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pohádkově pěkné.

08.04.2007 19:09:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí