ROZPOČET

ROZPOČET

Anotace: ..cha! Tentokrát nééé o lásečce! Tvrdá realita :-((

Tak to byl zase den!
Hned ráno začal chaosem.
To jsem neměla ani zdání,
jak moc budu na roztrhání.

Nemilá zpráva z vyšších míst.
Peníze na platy nám musí vzít.
I počet zaměstnanců se krátí!
Jak vyhodit 9 lidí, nemám zdání.

Snažím se mít hlavu čistou,
ruku nemám vůbec jistou.
Na koho ukázat mám?
Komu výpověď dám?

NE! Neskládám zbraně!
Jdu si stěžovat na ně!
Na ty co u zelených stolů sedí
na své podřízené nepřítomně hledí.

Už pro svůj vnitřní klid
musím za zřizovatelem jít.
Pádnými důkazy budu argumentovat
jejich čísla rozporovat!

BASTA FIDLIK
Autor Dalimila, 01.04.2005
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí