"Obrázek"

"Obrázek"

Anotace: Každý ho má v sobě...

Bílá stěna a na ní obraz...
Obraz na němž barvy jen...
to malíř snil svůj sen..
štětcem jak dikobraz...

Snil svůj sen...
Štětcem táhl sem a tam...
Už na vždycky zůstal sám.
Ty barvy v srdci jen...

Bílá stěna a na ní srdce...
...a plno barev v něm...
...zážitků v nitru mém.

To malíř snil svůj sen...
...a nebyl to jen den.
Autor infoneox, 09.04.2007
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty víš co si o tvých básních myslím, takže to nemá cenu pořád opakovat...jj sny jsou krásné

09.04.2007 18:03:00 | kukaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí