"Kolem jen stín...."

"Kolem jen stín...."

Anotace: ...co boří tmu.?

Kolem je jen stín.
A já svíčka v něm... svítím do všech stran.
Kolem je jen stín... a tam.
Já svíčka v něm.. světlo rozdávám.

Snad jednou vyhasne můj žár.
Až nebude vůbec nic...
Praskne poslední svár.
Rozdávám stále víc...

Jsem svíčka, která stále hoří.
Jsem svíčka z doutnajícím knotem.
Jsem tank - co závory boří...
A s radostným jásotem.
Mne vítají. ( Potají )

Jsem svíce co hřeje...
Každý ohřát se smí..
Ten kdo trpí slepotou -
rázem uvidí.
Svůj stín..

A ten stín je kolem jen...
Já chci svítit všem...
To je můj sen.
To je snem mým...
Každý den sním..
Autor infoneox, 09.04.2007
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To bych řekl, že mají něco do sebe! Držím palce!

09.04.2007 14:39:00 | Gregy

Já chci svítit všem..to je můj sen...tak to držím palečky, všechny tvoje básničky mají co do sebe..Pěkný

09.04.2007 09:18:00 | kukaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí