Síla

Síla

Anotace: Narozeninová báseň

Okno nechávám otevřené
a mysl proudí silou vodopádu.
Naděje zkřížila mi cestu
a andělé nade mnou nezanevřeli.
Jsem jemně ponořená do snění
a nechávám se jím ovládat.

Dívají se na mě,
podávají ruku.
Dáme ti sílu snést bolest,
dáme ti cíl tvého života,
dáme ti klíč k srdcím lidí.
Ptají se,
zda tu tíhu unesu.

Chvění mého těla nelze zastavit.
Padám do tvého obětí
a umírám.
Oni se o mě postarají
a dají sílu unést svět.

Sliby umírají na rtech,
naděje umírá v srdcích,
láska umírá v očích,
smysl umírá v hlavě.
Zachrání mě,
já to vím!
Autor K.lara, 09.04.2007
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí