Hledám

Hledám

Anotace: ...

Hledám někoho, kdo rozjasní můj svět,
hledám někoho, kdo půjde se mnou a ne zpět,
hledám někoho, kdo bude něžný a hlavně můj,
hledám někoho, kdo bude při mně stůj co stůj,
hleddám někoho, kdo milovat mě bude stále,
hledám někoho, kdo si nebude hrát na krále,
hledám muže, ale i ženu,
hledám kamarády za každou cenu,
hledám lásku, aby zahnala mé smutné chvíle,
hledám tebe, abych splnila mé životní cíle...
Autor antikriss, 09.04.2007
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro začátek na Literu velmi dobré...

09.04.2007 21:05:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí