Rozloučení

Rozloučení

Anotace: a jedna hodně stará věc, která mi teď připadá hodně hodně aktuální. Byla to píseň (a mě bylo sladkých 18)

Odejdi ode mě,
čeho se bojíš
já přece umírám
to ty víš,
tak co kolem kroužíš.

Jsi jak sup na poušti,
co kořist hledá
a já už odlítám,
vítr se zvedá.

Vím, je to moc těžký,
pár let už mě znáš.
Jo, neni to lehký
srdce svý zamykáš.

Klíč padá do trávy
už dejchá se snáz.
Jo, oheň už nepálí
a bourá se hráz.

A já konečně odcházím,
vzhůru klesám.
Zvony už vyzvání
a ty jseš tu sám.
Autor Květa, 09.04.2007
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, takové obyčejné :)

24.05.2007 08:45:00 | -Jojo-

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí