O pár sekund

O pár sekund

Anotace: děje se to všude a jen kvůli lidské hlouposti

Stíny prořízly hluk hromadné dopravy,
mračna na obloze hlásí nejasné zprávy.
.......
............
................
štěkající pes uposlechl svého pána,
smrt za dveřmi byla předem dána.
. . . . . . . . . . .
Zvuk audinek si každý líbit nechá,
do práce se pak snadno spěchá.
. . . .
Ticho ustává,
vítr vane,
teď už je koncert jen pro zvané.
--------------?ticho
15minut jak celý rok dlouhý,
--------------?jen ticho
hlouček zvědavých netrpělivých lidí...
--------------?ticho

O pár sekund déle,
šlo o život jeden pouhý.

Stíny prořízly....
už jen anděl pěl smuteční pochod.
Autor airelle, 10.04.2007
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle mě hodně zaujalo...hlavně ta grafická stránka stránka to celé umocňuje..

pé es: Díky za návštěvu u mě. jsem moc ráda, že tě něco zaujalo:) je to vzájemné:)

08.05.2007 22:50:00 | paranoidandroid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí