Přítel Čas ...

Přítel Čas ...

Anotace: Někdo mi kdysi řekl "Přítel Čas to vyřeší!" Snad už jsem ta slova pochopila - chtělo to čas ... Tak tahle je pro tebe!

Když prožíváš těžké chvíle,
Když cítíš se nejistý.
Když jsi uvnitř ztracený
A nevíš kudy kam.

Když se díváš do budoucna
A vidíš jen černá znamení.
Když tvůj svět není takový,
Jaký by jsi si přál.

Věř v lásku a dej tomu čas!

Ať už máš v duši cokoli,
Ať už cítíš cokoli,
Ať už potřebuješ cokoli,

Dej všemu čas!

Přijdou chvíle, kdy život není takový
Jaký by se mohl zdát.
A i když tvůj svět dnes není pořádku,

Věř v lásku a dej tomu čas ...
Autor Poupi, 10.04.2007
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Aničko Rybičko...ta je, ale hezká...mooooc!!!
Přítel čas? a víš, že ta slovíčka odněkud znám ;-)
Hezký den, Ty moje Poupátečko ;-)

18.04.2007 19:23:00 | Dejfor

Díky, Poupi, tak zase třeba zítra...

12.04.2007 01:04:00 | Liv

Poupi, jsem si jista, že vždy budeš vědět kudy kam. Proto jsi i tady!Líbí

12.04.2007 00:17:00 | Liv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí