Duchařská básnička

Duchařská básnička

Anotace: Ať to posoudí čtenáři, díky!:-)

Kolem města plouží se protáhlé stíny,
kdo je pověrčivý, měl by se držet své víry.

Nezdržujte se venku do noci,
kdo tak učiní, tomu již není pomoci.

Pověsti říkají, že tady duchové mají svůj rej,
nebojácným duchařům v okolí je hej.

Zneškodnit ducha,i to je umění,
duchaři tak činí v radostném domnění.

Duchaře, co napadne zbloudilý duch,
ucítí v šeru cítitelný puch.
Autor Tomáš Přidal, 10.04.2007
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí